Články

Nejaktivnější makléř 1. pololetí 2023? Jen další střípek do mozaiky

Minulý měsíc jsem se s kolegy z celé oblasti Plzeňského kraje zúčastnil velkého pololetního setkání. To se neslo v duchu vyhodnocování a bilancování prvního pololetí 2023. Obdržel jsem pár certifikátů za svou práci a zase se posunul o kousek ke svému cíli. Jak probíhalo první pololetí roku 2023?

Klíčové osoby a klíčové činnosti

Za své dosavadní úspěchy vděčím hlavně svému týmu a kolegům, kteří jsou kolem mě. Bez jejich motivace bych to nedokázal. Má strategie je velice jednoduchá – neuhýbat ze své cesty a jít si za svými sny a životními cíli. Mým největším cílem v životě je zabezpečit rodinu tak, aby se mé děti nemusely nikdy nadřít jako já.

Takže při každodenní motivaci nemohu cuknout ze svých aktivit. V tuto chvíli rovněž naplno využívám i svůj web pro nabírání nových kolegů a nových nemovitostí. Takže do mých aktivit vedoucích k úspěchu patří nyní i můj web a prezentace na sociálních sítích

Největšímu obchodu pololetí jsem šel naproti

Když stojíte na místě, nic vám nespadne do klína. Naopak je potřeba aktivně vyhledávat příležitosti a jít tomu takzvaně naproti. Přesně tak se zrodil můj největší obchod v prvním pololetí roku 2023. 

Jednalo se o prodej činžovního domu ve Stodě. Jak jsem k němu přišel? Díky klasickému dopisu přes online poštu. Jsem rodák ze Stoda a všiml jsem si, že tento činžovní dům je ve velice bídném stavu. Tak jsem si na katastru našel adresu majitele a zeptal se ho, zda náhodou nezvažuje prodej. Obratem jsem obdržel telefonát, že bychom se mohli sejít a probrat to osobně. Vše se povedlo na výbornou a do jednoho měsíce po navýšení kupní ceny o 850 000 Kč jsme dům rezervovali a prodali.

Václav Albl - top makléř v dubnu 2023

Nejaktivnější makléř celého pololetí

Kromě toho, že jsem se za měsíc duben stal makléřem celé naší oblasti, jsem na setkání v hotelu Central v Plzni obdržel hned několik certifikátů. Tyto certifikáty dostávají makléři na kvartálních a dalších poradách a je to odměna a připomínka jejich úspěchů

Mé certifikáty z posledního setkání makléřů:

  • Nejproduktivnější makléř v počtů náběrů
  • 61 prodejů za 6 měsíců
  • Nejlepší obchod za pololetí

Nejaktivnější neboli nejproduktivnějším makléřem jsem se stal díky nasazení a píli, protože svoji práci miluji a dělám ji srdcem. Podařilo se mi díky tomu nabrat již zmíněných 61 prodejů za 6 měsíců. Měsíční průměr klasického makléře je mezi 5 až 6 prodeji za měsíc a to možná ještě přeháním.  

Nejdůležitější faktor pro úspěšný obchod? Důvěra

Naším nejsilnějším stavebním kamenem důvěry je péče o klienty. Jednou za 14 dnů s klienty projdeme přesný průběh obchodu a průběžně navrhujeme řešení a společně vymýšlíme strategii do dalších 14 dnů. Zároveň klientům chodí každý týden graf, kde vidí, kolik lidí si zobrazilo inzerát, kolik lidí poslalo poptávku, a také průměrnou dobu strávenou na daném inzerátu. Svým klientům vždy poradím a pomohu se vším, co je v mých silách.

Václav Albl - realitní makléř

Pokud se chystáte prodat svou nemovitost a chcete, aby obchod proběhl hladce a profesionálně, ozvěte se.

Kontakt