Články

Hledá se realitní makléř pro Plzeňsko. Ale není to pro každého

Uvažujete nad prací realitního makléře? V mém týmu je místo. Nehraju si na exkluzivitu, ale tahle práce prostě není pro každého. Každá práce nebo podnikání má nějaké plusy a mínusy. Pěkné výdělky bez práce tu nečekejte, ale s poctivou prací přijdou možná dřív, než byste čekali. Navíc s podporou, co budete mít v zádech, vás to bude bavit. Jdete do toho se mnou?

Přeřadíme na vyšší rychlost?

Úplně na rovinu. Sám už na to nestačím. Jakožto makléř samotář jsem se dostal na svoje fyzické, psychické i finanční maximum. Abych mohl nadále růst, potřebuji rozšířit svůj tým o další ambiciózní lidi, kteří to mají podobně jako já. Mojí hlavní motivací pro růst je finanční stránka. Ale nejde mi ani tak o krátkodobé výnosy jako o budoucí zabezpečení celé mojí rodiny. Do toho mě ale práce makléře neskutečně baví. Dostal jsem se do win-win módu, ve kterém mi pomáhá disciplína, cílevědomost a vášeň pro práci v realitách. 

realitní makléř plzeň

A hledám k sobě někoho, kdo to bude mít minimálně z poloviny takové jako já. Protože do všeho můžete dorůst. Je mi jedno, jestli právě dokončujete školu, děláte v gastru nebo v jakémkoliv jiném oboru. Zkušenosti netřeba. Jde mi spíš o to, zda máte zápal pro věc a zda se nebojíte vystoupit z komfortní zóny.

Co je práce makléře a co není

Nenechte se zlákat sladkými řečmi o tom, jak je toto podnikání super. Není to pro každého, ale já svojí práci miluji. Začátky nemusí být jednoduché, i když M&M reality vám bude stát za zády. Pomohou vám s náběrovou provizí ve výši 2x 10.000 Kč. Plus si můžete zasoutěžit o tablet. A to rozhodně není k zahození.

Zároveň byste měli přemýšlet nad tím, že tato práce je sice fyzicky jednoduchá (když pominu lístečkování), ale za to psychicky je to jedna z nejtěžších profesí. Zkrátka je to práce s lidmi. Možná to znáte. Jednáte se všemi možnými typy lidí. Musíte být empatičtí, abyste zvládli jednat s každým v naprostém klidu bez toho, aniž by vás dotyčný rozhodil. Na druhou stranu já potkal za 6 let v realitách jen hrstku lidí, kteří mi dali psychicky zabrat. 

Realitní trh jako houpačka? Jak pro koho

Reality jsou pořád jedním z nejstabilnějších oborů vůbec. Nemovitosti se prodávají krize nekrize, protože lidé se pořád množí, rozvádějí, stárnou – potřebují do většího, do menšího, do města, na venkov a tak dále. Pořád dokola. 

Kdo se vymlouvá na měnící se realitní trh, za mě není dobrým makléřem. Já upřímně žádné změny nepociťuji, protože se snažím být neustále o krok napřed a být na vše připravený. Jediné, co mě může zastavit, je konec prodeje a koupě nemovitostí, což není reálné. Takže na sobě pracuji každým dnem. Pořád se snažím přiučit něčemu novému a díky tomu nemohu být jakoukoliv změnou trhu překvapený. Díky této době, kdy jsou nemovitosti trochu levnější a lidé váhají, zda nepočkat s prodejem, tak mohu svůj obchodní potenciál využít na 100 % a dokážu s lidmi vymyslet takřka cokoliv. Stejným způsobem to můžete dělat i vy. A já vám v tom pomůžu.

člen síně slávy

V M&M reality nezůstanete na místě

Naše společnost neustále informuje v M&M news o novinkách, které zrovna realitní trh postihují, a zároveň máme webináře, kde se o změnách neustále mluví. Díky tomuto si udržuji znalosti a novinky v realitním byznysu. Za všechny tyto znalosti vděčím firmě, kolegům i bývalým kolegům z M&M reality. 

Přidejte se do mého týmu a stanete se základním kamenem našeho společného růstu. Zajímá vás více informací? Mrkněte na moji kariérní podstránku tady na webu. Ideálně mi dejte vědět a můžeme to probrat osobně nebo třeba po telefonu. Budu se těšit.

 

Přidáte se ke mně do týmu? Ozvěte se.

Kontakt